لینک سوالات: (با جواب)no

 

http://bit.ly/2mh8hob

http://bit.ly/2mh8hob

 

برای مطالعه کامل سوالات بر روی لینکهای بالا کلیک کنید:yes

تعدادی از سوالات لینک بالا:

 

) در تهیه اغلب شیرینی ها فر را چند دقیقه قبل روشن میکنیم؟

۱- ۱۵ دقیقه

۲-۲۵ دقیقه

۳- ۳۵ دقیقه

۴- ۴۵ دقیقه

 

) درصورتی که شکر شیرینی بیش از حد باشد موجب بروز چه اشکالی میشود؟

۱- هیچ تغییری نمی کند

۲- شیرینی سفت میشود

۳- شیرینی خرد میشود

۴- مایه شیرینی شل میشود

 

) کدامیک از شیرینی های زیر را پس از بیرون آوردن از فر تا زمانی که کاملا خشک نشده نباید دست زد؟

۱- قطاب

۲- گردویی

۳- نخودچی

۴- شیرینی کره ای

 

) در کدامیک از شیرینی های زیر مارمالاد یا مربا مصرف میشود؟

۱- قطاب

۲- مشهدی

۳- بیسکویت بادامی

۴- نان پنجره ای

 

) آرد شیرینی پزی بهتر است از کدام قسمت گندم باشد؟

۱- آرد لایه بیرومی گندم

۲- آرد لایه میانی گندم

۳- آرد لایه مرگزی گندم

۴- فرقی نمیکند

 

) اندود کردن یعنی چه؟

۱- مالیدن زرده تخم مرغ روی شیرینی و نان

۲- مالیدن سفیده تخم مرغ روی شیرینی و نان

۳- مالیدن تخم مرغ کامل روی شیرینی

۴- همه موارد

 

) کدامیک از اسانسهای زیر هم به صورت مایع و هم به صورت پودر وجود دارد؟

۱- وانیل

۲- دارچین

۳- ونجبیل

۴- هل

 

) اگر خمیر آماده شده مدت زیادی بماند چه تغییری میکند؟

۱- راحت تر پهن میشود

۲- پوکتر میشود

۳- خشک میشود

۴- حالت لاستیکی پیدا میکند

 

) برای تهیه نان پنجره ای کدامیک از نشاسته های زیر مورد استفاده قرار میگیرد؟

۱- نشاسته سیب زمینی

۲- نشاسته ذرت

۳- نشاسته گل(گندم)

۴-  فرقی ندارد

 

) علت عمل نکردن مایه خمیر چیست؟

۱- داغ بودن آبی که به آن اضافه میشود

۲- نگهداری در مغرض نور

۳- نگهدار در جای گرم خشک

۴- همه موارد

 

) بهترین نوع روغن جامد مورد مصرف قنادی کدام است؟

۱- روغن زرد

۲- روغن نارگیل

۳- روغن صاف و سفید

۴- روغن آفتابگردان

 

) جهت تهیه برشتوک نخودچی طریقه کار به ترتیب چگونه است؟

۱- آرد نخودچی و پودرقند را ریخته وسپس روغن را اضافه میکنیم

۲- آرد نخودجی را با حرارت تفت داده سپس پودر قند و روغن را در آن میریزیم

۳- آرد نخودچی و پودر قند و روغن را با هم ریخته روی حرارت میگذاریم

۴- ابتدا روغن مایع را داغ کرده آرد نخودچی را اضافه میکنیم، بعد از تفت کامل از روی کاز برداشته پودر قند و هل را اضافه میکنیم

 


› کتاب ها › هنر(آشپزی-شیرینی پزی) › عمومی
۹ آبان ۱۳۹۷ - فروشگاه کتاب مژده - نام کتاب:تست شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته (نقش آفرینان بابکان)، ناشر:نقش آفرینان بابکان، .
سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته - نمونه . - .

› سوالات-شیرینی-پز-شیرینی-های-خشک-پیشرفت
۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - توجه: نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک و سری دوم شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته با پاسخنامه تستی از داخل سایت قابل دانلود .
نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 1 - آرش محمدی -

› نمونه-سوالات-شیرینی-پزی-درجه-2-فنی-
۱ مرداد ۱۳۹۸ - شود) داخل این مجموعه : تعداد 307 سوال تستی آزمون های ادواری فنی حرفه ای به همراه جواب . + تعداد 108 نمونه سوال تشریحی شیرینی پز درجه 2 با پاسخ .
وارد نشده: خشک
نمونه . - بانک اطلاعات آشپزی ، شیرینی پزی و هنری سفره خونه

› -نمونه-سوالات-آزمون-ادواری-آشپزی-و-قنادی-2
نمونه سوالات آزمون ادواری آشپزی و قنادی 2. velvet545. قسمت دوم. محض اطلاع دوستان علاقمند به ثبت نام در آزمون های ادواری سازمان فنی و حرفه ای برخی از سوالات آزمون را .
استخدام خشک کار شیرینی پزی در یک قنادی و شیرینی پزی .

-استخدام-خشک-کار-شیرینی-پزی-.
۲۵ فروردین ۱۳۹۸ - یک قنادی و شیرینی پزی معتبر جهت تکمیل کادر خود در استان قم از افراد واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید.
30 سوال رشته شیرینی پز شیرینی های خشک آزمونهای کتبی .

› › 30-سوال-رشته-شیرینی-پز-شیرینی-های-خشک-آزم
30 سوال رشته شیرینی پز شیرینی های خشک آزمونهای کتبی فنی و حرفه ای . های خشک,نمونه سوال فنی و حرفه ای,فنی و حرفه ای,سوالات رشته شیرینی پزی,شیرینی پز .
پورتال جامع سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور


8, شیرینی پز شیرینی های خشک (کار و دانش),  9, کیک ساز و . 51, مهارت های سالم زیستن (مقدماتی و پیشرفته) (کار و دانش), 2/ 1/ , کارمند .
مجموعه سوالات نظری و عملی ارزشیابی مهارت شیرینی پز .

› › مجموعه-سوالات-نظری-و-عملی-ارزشیابی-.
مجموعه سوالات نظری و عملی ارزشیابی مهارت شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته نویسنده: اعظم گار منش - اقدس شمس - مهری هاشم زاده - معصومه مرعشی .
شیرینی پزی (قنادی تخصصی) - آموزشگاه گردشگری آوای .

› دوره های آموزشی
آوای میراث دی ۱۸, ۱۳۹۵ دوره های آموزشی, شیرینی پزی ۳ نظرها 2,927 بازدید . ۳, شیرینی های خشک و تر, انواع خمیر های شیرینی خشک ( خمیر ساده ، خمیر . ۱۸, اخلاق حرفه ای و الگوهای رفتاری, اهمیت به اخلاق حرفه ای جهت احراز کارگروهی در آشپزخانه های صنعتی . داخلی نتیجه آزمون نمونه سوال نیویورک ژله تزریقی کباب گالری تصاویر .
قنادی و شیرنی پزی - موسسه آموزشی پیشگامان آواپارسه

› قنادی-و-شیرنی-پزی
معرفی دوره قنادی و شیرینی پزی. از حیث این که ایران پرمصرف ترین کشور در زمینه شیرینی، دسر و کیک است و کمبود نیروهای با مهارت شیرینی پزی و قنادی در کارگاه های قنادی . علاقه مند و عزیزانی که مایلند با فراگیری حرفه ای شیرینی پزی به صورت حرفه ای . طرز تهیه انواع شیرینی ها و کیک ها (تر،خشک،سنتی،پای،تارت،دسرها…) .
30 سوال رشته شیرینی پز شیرینی های خشک . - تم 4 پروژه

› › 30-سوال-رشته-شیرینی-پز-شیرینی-های-خشک-آزم
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - رشته شیرینی پز شیرینی های خشک,نمونه سوال رشته شیرینی پز شیرینی های خشک,نمونه سوال فنی و حرفه ای,فنی و حرفه ای,سوالات رشته شیرینی .
نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک با پاسخ

› خانه › عمومی و آزاد
نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک با پاسخ 40 نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک با پاسخ در 8 صفحه به صورت pdf دریافت فایل.
نمونه سوالات آزمون شیرینی پزی فنی و حرفه ای


. در قالب pdf شامل مهمترین . نمونه سوالات آزمون کیک ساز و ترساز(فنی و حرفه ای) - گنجینه . . 8, شیرینی پز شیرینی های خشک (کار و دانش), 1/ 1/7. 9, کیک ساز و تر .
گزارش صبح آمل از معروفترین پدر و دختر شیرینی پز آمل؛ .

› اخبار آمل
۱ بهمن ۱۳۹۶ - بی نظیر بود شیرینی های خوش آب و رنگ خانگی که مشتریان و طرفداران مخصوص . حوزه کسب و کار و تولید اشتغال، گامی هرچند کوچک برای پیشرفت و خودسازی ن . می آوردیم را نمی شد که بگوییم شیرینی چرا که از نان خشک هم سفت تر بود. . هر جا می رفتم و هر چیزی را که می دیدم سوال می کردم و برای خودم یادداشت می .
دوره آموزش شیرینی پزی – آموزشگاه به پزی

› › دوره-آموزش-شیرینی-پزی
۲۲ دی ۱۳۹۷ - انواع شیرینی خشک و تر; انواع شیرینی سنتی ایرانی; انواع کیک و دکور ها; انواع دسر. قهوه باریستا . سوالات متداول · درباره ما · تماس . آموزش بستنی های مخصوص کافی شاپ ، کیک بستنی و وافل . در پایان تمامی دوره های آموزشی خود ، مدرک رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور به هنرجویان اعطا می نماید . نمونه گواهینامه ها .
نمونه سوال - آخرین و جدیدترین نمونه سوالات امتحان سازمان فنی .

› نمونه-سوال-آخرین-و-جدیدترین-نمونه-سوال
۱۳ تیر ۱۳۹۷ - نمونه سوال - آخرین و جدیدترین نمونه سوالات امتحان سازمان فنی حرفه ای - آشپزی - شیرینی پزی - کافی شاپ - سوالات آزمون . دانلود نمونه سوالات با جواب صحیح سوالات آزمون متصدی کافی شاپ ( قهوه سرا ) . د) شیر خشک- یخ- انواع میوه جات 47 – اگر قهوه خام آسیاب شده 10%برشته شود کدامیک از قهوه های زیر بدست می آید؟
شیرینی پزی - فیلم و انیمیشن - تبیان
جستجوی پیشرفته. تبیـــــــــــــان. اپلیکیشن موبایل کلیپاکانال تلگرام تبیانفیلم و انیمیشن در شبکه اجتماعیسوالات متداول کاربراندرباره ماارتباط با ما .
استخدام قناد | ایران استخدام

› . › آگهی استخدام به تفکیک مشاغل و مهارت ها
استخدام بردست خشک کار و ترکار آقا در شیرینی پزی . جهت دریافت روزانه آگهی های استخدامی به تفکیک رشته تحصیلی و استان مورد نظر خود اینجا کلیک کنید · سیستم رزومه ساز رایگان ایران استخدام ساخت رزومه حرفه ای و کارفرما پسند رایگان کلیک کنید ایران استخدام · استخدام تهران · لیست استانها · لیست مشاغل · نمونه سوالات .
نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2 - برگزیده ها

› › نمونه-سوالات-شیرینی-پزی-درجه-2
امتحان مهارت شیرینی پز شیرینی های خشک 1-کدام جمله در مورد عوامل فیزیکی محیط . نخستین موسسه تهیه و توزیع کننده کتابهای استاندارد آموزش های فنی و حرفه ای و .

https://hdaneshjoo.ir/sweets-advanced-dry/

http://sweets-advanced-dry-2-1-3.blog.ir/tag/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%20%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%BE%D8%B2%20%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B4%DA%A9%20%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87

نمونه سوالات دسر ساز بین المللی فنی حرفه ای

› › نمونه-سوالات-دسر-ساز-بین-المل.
۱۸ دی ۱۳۹۷ - فنی حرفه دسر ساز دسرهای ژله تزئینات تعداد دانلود رایگان نمونه سوالات دسر . سوالات آزمون بین المللی فنی حرفه رهگیریدوره قنادی شیرینی پزی سازمان فنی . دسر ساز بین المللینمونه سوالات شیرینی شیرینی های خشک پیشرفته .
یادگیری در جلسه آزمون! | آزمون من

› یادگیری-در-جلسه-آزمون
۱۱ آبان ۱۳۹۵ - همیار تست - نمونه سوالات فنی و حرفه ای، آزمون آن لاین ، آزمون . راهبری نوشته. شرکت در آزمون های برنامه ای چه فایده ای دارد؟
قنادی و شیرینی پزی تخصصی حرفه ای - موسسه بین المل
محتوای دوره : شامل آموزش حدود 85 رسپی شامل شیرینی های خشک و تر , بیسکویت ها , انواع متنوع شیرینی های سنتی , شیرینی های ملل , آموزش پخت و تزئین کیک برای .
دانلود مقاله منظور از جهان اول ، جهان دوم و جهان سوم چیست – .

› › دانلود-مقاله-منظور-از-جهان-اول-،-جهان-دو
30 سوال رشته شیرینی پز شیرینی های خشک آزمونهای کتبی فنی و حرفه ای . های خشک,نمونه سوال فنی و حرفه ای,فنی و حرفه ای,سوالات رشته شیرینی پزی,شیر


مشخصات

  • دانلود + ادامه مطلب (منبع اصلی)
  • کلمات کلیدی: شیرینی ,سوالات ,نمونه ,حرفه ,سوال ,آزمون ,نمونه سوالات ,سوالات شیرینی ,رشته شیرینی ,نمونه سوال ,سوالات آزمون ,نمونه سوالات شیرینی ,نمونه سوالات
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارشدهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کارشناسی ارشد برق پینیت ولسوالی گلران یادایام لوله پلی اتیلن Dozdo Police IranIceGAME راه آشپزی افکار نوین پایگاه اطلاع رسانی آیت الله محمد محمدی قائینی